Vergoeding

Protheses:

Het kunstgebit is opgenomen in het basispakket van uw verzekeraar, hierdoor heeft iedere verzekerde recht op een vergoeding van minimaal 75%. In sommige gevallen kan dat oplopen tot 100%. Neemt u vrijblijvend contact met ons op een afspraak te maken dan kunnen we u precies voorrekenen wat het zal gaan kosten. Een mooi gebit is voor iedereen mogelijk!

Reparaties:

Reparaties aan een volledige prothese wordt voor 100% vergoed door uw verzekeraar, houdt u wel rekening met uw jaarlijkse eigen risico.

Overige behandelingen:

Veel behandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding van uw verzekeraar. Komt u langs voor een consult wij kunnen u dan voorrekenen wat u uiteindelijk zelf kan bijdragen. Zo komt u nooit voor een verassing te staan!

Betalen:

Onze facturen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden we meer tijd over voor u én weten we zeker dat facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt.

Het proces

Wij versturen de kosten van uw behandelingen naar Anders Medical Factoring. Het verzekerde deel van de nota wordt door uw zorgverzekeraar direct aan Anders Medical Factoring betaald. U hoeft dus geen nota’s meer in te dienen.

Het deel van de factuur dat niet wordt vergoed door uw zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd.

Heeft u nog vragen?

Vragen over de behandeling

Neem voor inhoudelijke vragen over de behandeling die op de factuur vermeld staan contact op met uw praktijk.

Vragen over het vergoede deel

Voor vragen over het deel dat door de verzekeraar is vergoed, kunt u contact opnemen met uw verzekeraar.

Vragen over betalingen en/of betalingsregelingen

Voor vragen over betalingen en betalingsregelingen kunt u contact opnemen met Anders Medical Factoring. Telefoonnummer: 085 – 7606262 (lokaal tarief).

Patiënten die jonger zijn dan 18 jaar zijn verzekerd middels de basisverzekering en ontvangen in de regel geen factuur.